top of page

Sol Kahlo (Nodeland) (1966) jobber som fotograf og grafisk designer. Eier og daglig leder for Galleri Sol med adresse Henrik Ibsensgt.28, 0255 Oslo, ta kontakt for avtale. Sol Kahlo Studio, Nye Teglverksvei 23, 4632 Kristiansand. 
Se den nye nettbutikken www.fotografsol.no. Åpner høsten 2022..

Prosjektleder for Barnas skulpturpark - Barnas fredssenter,  PINK BALLOON, "Til it happens to you" https://www.thepinkballoon.com/ og Barnas Kulturfestival.

Min fotografiske bakgrunn og tyngde har jeg fått gjennom en rekke innen/utenlandske workshop med fotograf Morten Krogvold i perioden 1997-2003. Deltatt på fotografisk workshop med William Ropp, Bjørn Opsahl (Paris) Rebecca og magnumfotograf Alex Webb (Cuba) og en rekke andre fotografer. Siden 1999 har jeg jobbet som fotograf - og i 2008 utdannet jeg meg også som grafisk designer (multimediedesigner).

FOTOGRAFERING OG FOTOKURS
Kundene mine er hovedsakelig kommersielle kunder fra næringslivet og oppdragene varierer fra portrettfotografering til produkter, årsberetninger, magasiner, bøker, interiør/eksteriør og konferanser. Jeg arrangerer også fotografisk workshop for private grupper, skoleklasser og for grupper i Næringslivet.

UTSMYKNING
Jeg leverer fotokollasj og bilder på bestilling til bedrifter. I bildene kan jeg integrere verdier og visjoner til bedriften, slik at hver kunde får sitt eget uttrykk. Kollasjene er ofte fargerike og printes i storformat på aluminium, akryl, lerret eller andre materialer.

GRAFISK DESIGN OG JUBILEUMSBØKER
I senere tid har jeg produsert flere bøker for kunder som feirer jubileum eller andre anledninger. Sykepleierforbundet, Mosvold Shipping, Asbjørnsens Tobakksfabrikk og The Drilling Bay, olje-offshore eventyret gjennom 50 år i Vest Agder. Jeg tar meg av hele jobben med research, fotografering, scanning av gamle bilder, dokumenter, tekst, lay out/design og levering av ferdig trykket produkt.

KUNST - Galleri Sol


Ta kontakt for visning mobil 911 95 093 eller sol@fotografsol.no

 

Anbefalingsbrev fra fotograf Morten Krogvold.

Til den det måtte angå.

Sol Kahlo (Nodeland) er en av Norges beste fotokunstnere. Hun leverer alltid bilder på et høyt nivå, enten det er oppdrag eller personlig arbeid. Hun er en «kriger» og et arbeidsjern -og hun gir seg aldri!

Sol Kahlo (Nodelands) kunst er ofte humanistiske prosjekter. Det er mellommenneskelige forhold hun skildrer i sine prosjekter som barn og kvinner sin situasjon

i samfunnet, sårbare og tabubelagte temaer og menneskenes psykiske tilstander.

Kahlo (Nodeland) har aldri hektet seg på moteriktige trender, hennes fotografier er tidløse med meningsfylt innhold.

Sol Kahlo (Nodeland) er en fighter og har alltid vist en stor grad av gjennomføringsevne i sine prosjekter.

Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger.

Mvh fotograf Morten Krogvold

Italia,01.11.2019

Mobil 412 26 337

Mail morten@mortenkrogvold.no

 

bottom of page